Nowa gra w Xiaolin,jak go lubicie to grajcie
Admininistrator
Walczę ja oraz Rajmundo,powodzenia.
Ty zacznij.
Admininistrator
Dobra,używam rękawicy Jisaku żeby odebrać ci łuskę błyskawicy i udeżam cię z szybkiego kopa w twarz z połączeniem wiatru.
nie zabrales bo zmienilem sie w muche i odlecialem potem uzywam luski i udezam ognista piescia i sie palisz
Admininistrator
Aha,gdy się zamieniłeś w muchę za pomocą cesarskiego skorpiona kazałem przeobrażaczowi zamienić się z powrotem i nie odmieniać przez chwilę,następnie(tego ognistego ciosu nie było) dostaje twoją łuskę(Rękawicą Jisaku)i udeżam cię z szybkiego kopa w twarz z połączeniem wiatru.
Admininistrator
Użyłem kryształowych okularów i przewidziałem to więc:Odwracające Lustro+Łuska Błyskawicy+wiatr wzmocniony Wudai wufu wind=Odbiłem twoje tornado,wzmocniłem wiatrem więc moge sterować,ma szybkość łuski więc nie uciekniesz,więc giniesz xD
nie bo jak urzyles lustra to sie zmienilem bo (juz moglem) w lamparda i coe ugryzlem ognistymi zembami i ci wyleciala luska potem ja wziolem i cie szybko udezylem ogniem w brzuch(dzieki lusce)
Admininistrator
Jak użyłem lustra-to ty właśnie tornado wypuściłeś,więc i tak walnęło w ciebie,nie ugryzłeś mnie więc je wzmocniłem jeszcze Łuska Błyskawicy+wiatr wzmocniony Wudai wufu wind=przegrałeś
Admininistrator
Wygrałem
Ale walka fajna,dzięki.