Nowa gra w Xiaolin,jak go lubicie to grajcie
Zbanowany
no solówka z karzdym
Zbanowany
Gejzer Wushan nie możżesz urzyćć wu żadnego i ja wudaj neptun woda + cios tornado + atak cunami + brońń shimo = 500 przegrałłeś
Admininistrator
Przed Gejzerem Wushan użyłem Kryształowych okularów i wiedziałem co zrobisz więc użyłem cesarskiego skorpiona i na tobie Gejzera Wushan i to ty zapomniałeś nazw więc dalszego ataku nie było(jeżeli skorpion tego nie potrafi to odwracające lustro i poleciało w ciebie).Ja używam następnie Rękawicy Jisaku i zabieram ci wszystkie wu następnie zamieniam cię w zombie Kością Zing-Zom i każe ci się nie ruszać i używam Broń Shimo+Wiatr i straciłeś 300 życia,następnie ponawiam atak(nadal się nie ruszasz) i nie zyjesz,i wygrałem twój Atom Kuzusu
Zbanowany
ja urzyłłeśś odwtacającego lustra to shimo ci je zbiłem i zadałem cioś nie rzyjesz i nie możesz urzyć wu
Admininistrator
Ja użyłem cesarskiego skorpiona więc ty nie żyjesz(tamto napisałem gdyby tak się nie dało ale się da bo cesarski skorpion to cesarski skorpion),poza tym byłeś zajęty atakiem:ja wudaj neptun woda + cios tornado + atak cunami + brońń shimo = 500
Zbanowany
to ja shimo zniszczyłłem skorpiona nie żżyjesz
Admininistrator
Wu nie da się zniszczyć i jak mówiłem przecież zrobiłem to przed więc swojego ruchu nie mogłeś zmienić i to ty zginąłeś
(poza tym i tak mogłem tego użyć na broni shimo)(a odwracającego lustra nie zbijesz bronią shimo więc i tak i tak i tak przegrałeś)
Zbanowany
ale nie urzyłłeś
ty:Przed Gejzerem Wushan użyłem Kryształowych okularów i wiedziałem co zrobisz więc użyłem cesarskiego skorpiona i na tobie Gejzera Wushan i to ty zapomniałeś nazw więc dalszego ataku nie było(jeżeli skorpion tego nie potrafi to odwracające lustro i poleciało w ciebie).Ja używam następnie Rękawicy Jisaku i zabieram ci wszystkie wu następnie zamieniam cię w zombie Kością Zing-Zom i każe ci się nie ruszać i używam Broń Shimo+Wiatr i straciłeś 300 życia,następnie ponawiam atak(nadal się nie ruszasz) i nie zyjesz,i wygrałem twój Atom Kuzusu
ja : i brońń shimo zniszczyłłem skorpiona nic nie zrobiłłeśś i atak i gejzer nie rzyjesz
Admininistrator
Nie użyłeś broni shimo-nie możesz zmienić ruchu-w tym samym momencie używałeś przecież używałeś swojego ataku,a wu nie da się zniszczyć i kręcisz z atakami.
Przecież to tak nie mogło być:
ty:"i brońń shimo zniszczyłłem skorpiona nic nie zrobiłłeśś i atak i gejzer nie rzyjesz" bo go się ni da zniszczyć poza tym robiłeś w tej samej chwili:
"wudaj neptun woda + cios tornado + atak cunami + brońń shimo = 500"
TO JEST NIE MOŻLIWE
Zbanowany
niby czemu możżna zniszczyśćć skorpiona w jednym odcinku go zniszczyli a musze iśśćć dokońńczymy kiedy indiej
Admininistrator
Poza tym nie da się wykonać 2 ataki w tym samym czasie,i przecież i tak zabrałem ci wu kością zing-zom więc nie masz jak żyć
Zbanowany
tylko że jej nie urzyłeś bo zrobiłem tak jak ty napisałeś że dalszego ataku nie było to jak ci skorpiona zniszczyłem to też dalszego ataku nie było
Admininistrator
Chase Joung napisał:
Przed Gejzerem Wushan użyłem Kryształowych okularów i wiedziałem co zrobisz więc użyłem cesarskiego skorpiona i na tobie Gejzera Wushan i to ty zapomniałeś nazw więc dalszego ataku nie było
Dalszego ataku nie było bo go przerwałem cesarskim skorpionem,więc nawet gdybyś chciał wykonać inny to i tak przejąłem nad bronią shimo kontrolę przecież
Napisałem że ty oberwałeś z gejzera ale kontrolę przejąłem nad wszystkimi wu
Zbanowany
tak ale ja zniszczyczyłem cesarskiego skorpiona i nic mi nie zabrałeś
Admininistrator
Nie mogłeś zniszczyć bo w tym czasie realizowałeś atak :wudaj neptun woda + cios tornado + atak cunami + brońń shimo = 500 ,po raz setny powtażam nie mogłeś zrobić 2 ataki jednocześnie.Poza tym przejąłem nad bronią shimo kontrole też więc go nie zniszczyłeś i zginąłeś