Nowa gra w Xiaolin,jak go lubicie to grajcie
Admininistrator
Walczymy,ty zaczynasz
Wielki mistrz [Admin]
ok
Wielki mistrz [Admin]
(uzywam oponczy cieni i mnie nie widzisz uderzam cie z wszystkich zywiolów potem z oka mistrza dashi a na koniec zucam ci szafirowego smoka pod nogiten zieje w ciebie shafirowym ogniem zamieniasz sie w posag uzywam złotych pazurów tygrasa teleportuje sie za coebie i zabieram ci odwracające lustro i kośc zing zom a potem uzywam zywiołu ogniai zamieniam go zpowrotem w shen gong wu a potem uzywam opnczy cieni i zaieram ci krysztalowe okulary i puszcam na ciebie tyle tornad ile zdołam wyprodukowac potem wzmacniam je atakami żywiołów) to było z urzyciem klawych klapek więc nie miałes czasu na jaki kolwiek ruch (wygrałem)
!!!
Admininistrator
Użyłem Kryształowych okularów i wiem co zrobisz więc:
Zanim użyłeś opończy cieni zabrałem ci ją moją rękawicą Jisaku,więc tych ataków nie było.
Sam jej użyłem i teraz użyłem za pomocą cesarskiego skorpiona twojego szafirowego smoka i on mnie nie widział a cię tak,więc zamienił cię w szafir.
Następnie zabrałem ci z ręki(gdy byłeś szafirem) Grzbiet Kondra(czy Grzebień) oraz oko mistrza dashi i klawe klapki i ostrze nebuli i używam:Opończa Cieni(smok mnie nie widzi)+ Grzbiet Kondra+Ostrze Nebuli+Oko mistrza dashi+klawe klapki+mój żywioł=nie żyjesz i nie masz jak uciec bo jesteś z szafiru.
Wygrałem
Wielki mistrz [Admin]
gdyś chciał wiedziec to uzyłem tych ataków z prędkoscią światła
Admininistrator
Niby jak?
Poza tym,to nie zmienia faktu że to przewidziałem i zanim zaatakowałeś ci to wu zabrałem
I nie napisałeś wcześniej że tak jest
Wielki mistrz [Admin]
więc nie miałes żadnych szans na jakis ruch
i zabrałec kryształowe okulary
Wielki mistrz [Admin]
za pomocą klawych klapek
Admininistrator
Nie mogłeś ponieważ przed tym z-a-b-r-a-ł-e-m ci wu,przewidziałem co zrobisz i ci je zabrałem,więc ataku nie było,nic mi nie zrobiłeś i nie żyjesz
Wielki mistrz [Admin]
dobra zgadzam sie z tobą nie było tego ataku
ale nie przegrałem bo urzyłem złotega palca
Wielki mistrz [Admin]
i urzywam złotych paurłw tygrysa i podcas działania złotego palca zabrałem ci ;cesarski skorpion , krysztalowe okulary, koc zingzom, orłos sklop i oswracające lustro i rękawice jisaku
Admininistrator
Użyłem Kryształowych Okularów i wiedziałem co zrobisz więc zanim zrobiłeś złoty palec zabrałem ci wu moją rękawicą jisaku i mam wszyszystkie wu i robie:Grzbiet Kondra+Ostrze Nebuli+Oko mistrza dashi+klawe klapki+mój żywioł=Już nie masz jak uciec
Wielki mistrz [Admin]
nie mówiłe.s że ze wszystkich sstronwięc mogę robic uniki
Wielki mistrz [Admin]
zablokowałem ataki moimi wszystkimi żywiołami
Wielki mistrz [Admin]
sorry ale musze juz kończyc
dokończymy waklę pózniej